De buik word op 3 plekken gemeten;
5cm boven de navel (B)
op de navel zelf (M)
5 cm onder de navel (O)
  Voor de wrap  Na de 2e wrap  Na de 4e wrap
B        79,5                71,5                   70
  M      83,5                77                       72
   O       90                   80                       80  
Body Wraps van It works!

De Body Wrap is een kant-en-klare wrap die ook eenvoudig thuis te gebruiken is. 
Met behulp van 100% natuurlijke ingrediënten wordt je lichaam gereinigd van gifstoffen
die zich hebben opgehoopt in je vetcellen. Het breekt de vetcellen op in kleine
vetmoleculen zodat deze kunnen worden opgenomen in de dagelijkse energiebehoefte
als brandstof.
 
  • Verstrakt en verstevigd de huid 
  • Minimaliseert de aanwezigheid van cellulitis
  • Verbetert de teint en structuur van de huid
  • Geen rotzooi en makkelijk in gebruik
  • Resultaten al vanaf 45 minuten
  • Progressieve resultaten voor 72 uur
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten 
Tips voor bij het gebruik van de Body Wraps
 

Voor de beste resultaten lees a.u.b. eerst de volgende tips voordat je de wrap gebruikt:

 

 1. Voor gebruik:Schrijf eerst je maten op en maak een foto van het te wrappen gebied. (Een goede closeup) Meet altijd op drie plaatsen om te kunnen vergelijken (als je de wrap op bijv. je buik gaat  gebruiken, meet dan op de hoogte van je buiknavel, 5 cm erboven, en 5 cm eronder).

2. Neem een warme douche vlak voor het aanbrengen van de wrap (dit opent de poriën). Gebruik GEEN zeep of lotion! Zeep en lotions zorgen er namelijk voor  dat je lichaam de werkzame stoffen van de wrap moeilijker op zal nemen doordat deze je poriën blokkeren.

Gebruik geen Dove (achtige) of olie (achtige) doucheschuim, deze zullen ook de poriën verstoppen zodat de crème minder goed wordt opgenomen.

 3. Je kan na het douchen (afspoelen) je huid droogwrijven met een ruwe handdoek.

 
4. Nu wordt het spannend! Open de wrap volledig en breng hem aan op je huid. De wrap bevat een lotion, dit zal uiteindelijk in de huid trekken. Om de wrap te bevestigen kun je hem vastmaken met transparante keukenfolie of iets dergelijks. Wikkel slechts 1 of 2 keer om de plek van de wrap met de keukenfolie, de  keukenfolie heeft namelijk alleen als doel de wrap op zijn plek te houden.

 
5. Draag de wrap ten minste 45 minuten tot een maximum van 8 uur. De meeste mensen dragen het 3 tot 4 uurtjes. Het is ook mogelijk dat je met een wrap aan gaat slapen, zo lang je hem maar na max. 8 uur er weer af haalt.

 

 6. Drink veel water tijdens het dragen van de wrap! Je dient ten minste 2 grote glazen water per uur te drinken om je lichaam te helpen de afvalstoffen uit je lichaam af te voeren!

 

 7. Tijdens het dragen van de wrap mag je niet trainen! Je mag niet zweten tijdens het dragen van de wrap omdat de ingrediënten anders niet geabsorbeerd kunnen worden. Het is ook niet het doel van de wrap dat je gaat zweten omdat het ook geen vocht afdrijver is.

 

 8. Na het afnemen van de wrap blijft er bij de meeste mensen nog wat lotion achter op de huid. Wrijf dit verder in je huid totdat de lotion volledig geabsorbeerd is, zo verspil je geen kostbare ingrediënten en bevorder je de verdere werking ervan in de komende 72 uur!

 

 9. Ga NIET direct douchen na het verwijderen van de wrap. De beste manier om de ingrediënten te absorberen en hun werk te laten doen is als je na de wrap minimaal 8 uur wacht met douchen.

 

 10. Meet nu weer de dezelfde plekken opnieuw op en noteer je maten. Vergelijk nu de maten van voor het aanbrengen en direct na het verwijderen van de wrap. Noteer je maten ook weer elke ochtend voor de komende 3 dagen.

 

 11. Neem ook weer foto’s van je resultaten en neem elke ochtend weer een foto voor de komende 3 dagen.

 

 12. BELANGRIJK: Drink 2 tot 3 liter water per dag voor de komende 3 dagen! Dit is het belangrijkste onderdeel anders zal je lichaam niet in staat zijn om de gif

 en afvalstoffen uit je lichaam te spoelen! Het resultaat zal tegenvallen zodra men zich niet aan deze vuistregel houdt.

 

 13. Probeer gedurende 3 dagen na het dragen van je wrap vet voedsel, koffie, suiker, frisdrank, roken, alcohol, enz. te vermijden. Vergeet niet dat je lichaam aan het ontgiften (detoxen) is in deze periode. Voor de beste resultaten is het beter om slechte voeding en dat soort zaken te vermijden!

 

 14. 95% van de mensen zien enorme resultaten na de eerste wrap! Als je geen of weinig resultaten ziet, controleer dan of je alle tips wel goed hebt gevolgd. Sommige mensen zien betere resultaten na een tweede wrap. Roken kan een goed resultaat verminderen.

 

 15. Als je je menstruatie hebt of gaat krijgen gebruik dan geen wrap omdat de resultaten dan niet geweldig zullen zijn. Begin liever na je menstruatie of in het midden van je cyclus.

 

 16. Gebruik de wrap NIET als je zwanger bent! Tijdens een zwangerschap of periode van borstvoeding is het niet goed om te detoxen of te lijnen.

 

 17. Gebruik NOOIT meer dan 1 wrap binnen 72 uur op je lichaam! De ingrediënten werken 3 dagen door na het aanbrengen van de wrap en je resultaten worden steeds beter in deze periode als je genoeg water blijft drinken.

 

 18. Gebruik de wrap telkens maar op 1 gebied van je lichaam. Je mag 2 halve wraps gebruiken voor je benen, of 2 halve wraps voor je armen, maar gebruik nooit een wrap op bijv. je buik en benen gelijktijdig. Wacht liever 72 uur voordat je de wrap op een ander gebied van je lichaam gaat gebruiken.

 

 19. Voor de beste resultaten gebruik je de hele kuur 4 wraps telkens om de 72 uur!

 

Wij wensen je heel veel plezier en goede resultaten toe met de Body Wraps!---
De resultaten zijn voor minimaal 6 maanden blijven.. wil je een langer resultaat gebruik dan 1keer in de maand een wrap als 'onderhoud'
De producten werken bij de meeste mensen maar om verschillende redenen niet bij iedereen. Als je de wraps wilt gaan gebruiken is het niet verstandig als je hierbij rookt, veel alcohol of frisdrank drinkt en veel vet voedsel eet. Gebruik hem ook niet als je ongesteld bent!! 

Kosten:
Voor de beste resultaten en langer resultaat gebruik je een kuur (4 wraps) €125.-| Meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Bond Ultim8

Wil jij je haar ook extra gezond houden?
We kennen allemaal de geweldige resutaten van Olaplex.
Matrix is als 1 van de laatste met dit product op de markt gekomen en wel om de volgende redenen:
1. Het haar kan ook zonder verf behandeling hiermee gevoed en bschermd worden
2. Hij beschermd het haar in 3 stappen tegen de afbreuk van het haar
3. Hij is goedkoper dan andere merken
4. Door het haar thuis te behandelen met het 'weakly sealing treatment' blijft uw haar in top conditie.

De kuur kost in de salon €9.95
De weakly sealing treatment kost €19.95

Houdt jij ook van je haar?

Over ons

Jack'sis, waar komt de naam vandaan is een vraag die ik al ruim 10 jaar hoor.
Ik, Avalon, ben de zus van Jack.
Toen ik in 2006 de kans kreeg om mijn eigen salon te starten wou ik geen doorsnee naam. Een naam waar ik meerdere kanten mee op kon. Zoals de meeste die mij kennen ben ik nogal leergierig en dan zou het enkele woord kapsalon niet bij mij passen. 
Toen ik de naam had kwam er een locatie op mijn pad, een stoel huren in een waanzinnige beautysalon in Nieuw Terbregge. Maar helaas de combinatie full time werken en moeder worden was niet de beste combinatie en verhuisde in mijn salon naar het huis van mijn ouders, daar waar alles ook begonnen is.
Nu na kleine 7 jaar is Jack'sis uit het 'kamertje' gegroeid en verhuisd naar het bedrijventerrein in Nesselande. 

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Jack'sis heeft momenteel een klantenstop. 
Wil je meer informatie neem gerust contact op. 
Kappersbehandelingen worden vanaf nu ingeboekt bij mijn topper van een collega van HAIRBOS!
Zij is aanwezig op: 
Dinsdag 20:00-22:00 
Vrijdag 15:00-18:00 & 19:00-22:00
Zaterdag 10:00-16:00